Пенопласт ПСБ-С-25 Ф (13-14кг), м3 Expand

Пінопласт ПСБ-С-25 Ф (13-14кг), м3

105

New

Пінопласт ПСБ-С-25 Ф (13-14кг)

More details

690,00 грн

Пінопласт ПСБ-С-25 - спінений пінополістирол 25-й щільності (22 кг / м?) Самозатухаючий - застосовується для систем утеплення фасадів пінопластом. Розмір плити: 1000 х 500 мм. Товщину плити від 20 до 100 мм. Такий фасадний пінопласт ПСБ-25 застосовується як будматеріал для утеплення стін будинку пінопластом в скріпленої системі утеплення мокрий фасад.

Сучасний, нетоксичний теплоізоляційний матеріал. При теплоізоляції будинку з використанням пінопласту Ви гарантовано отримуєте збереження тепла, відсутність цвілі і грибка, а також колосальну економію коштів на опалення. Пінопласт ПСБ-25 використовується для: - утеплення підлоги (промислові приміщення, гаражі, інженерні конструкції) Пінопласт ПСБ-25 це ще і надійний, недорогий, довговічний матеріал перевірений часом.

Пінопласт має широке поширення на сучасному ринку будматеріалів. Ціна пінопласту є цілком прийнятною і це є безсумнівним його перевагою. Крім цього пінопласт відрізняється чудовим теплоізоляційними, звукоізоляційними і гідроізоляційними параметрами.

Пінопласт дуже простий в монтажі, його легко обробляти, різати, кріпити до поверхонь будь-якого типу. Він має безліч переваг і позитивних якостей, які зробили його дуже популярним серед широкого кола споживачів. Даний утеплювач абсолютно безпечний як для окружаещего середовища, так і для здоров'я людини. Саме тому пінопласт використовується як в житлових так і в виробничих приміщеннях. Пінопласт стійкий до впливу агресивних хімічних засобів і Будівельних матеріалів. Завдяки невеликій питомій вазі не ускладнює конструкції і має безліч застосуванням. При використання пінопласту не потрібно використовувати парову ізоляцію, так як сам пінопласт володіє чудовими гідроізоляційними властивостями.

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Пінопласт ПСБ-С-25 Ф (13-14кг), м3

Пінопласт ПСБ-С-25 Ф (13-14кг), м3

Пінопласт ПСБ-С-25 Ф (13-14кг)